Erhvervsflytning

Erhvervsflytning forløber let med os

Få et uforpligtende tilbud

Professionelt og prisvenligt flyttefirma

Har du en firmaflytning i kalenderen? Det er omstændigt at pakke inventaret ned hos en virksomhed, transportere det og pakke det ud igen. Men med vores stærke arme og helikopteroverblik gør vi hele processen lidt mere overskuelig, da vi sørger for at fylde flyttebilen og tømme den igen på den nye adresse.

Vi har mange års erfaring med erhvervsflytning og ved, at det er en omstændig opgave. Men, vi ved også, at det er en opgave, der varierer meget i omfang afhængigt af, hvilken type erhverv, du driver. Du kan derfor være helt tryg ved at benytte os til erhvervsflytning, da vi har det udstyr og mandskab der skal til for at kunne løse enhver flytteopgave.

Vi udfører firmaflytning i hele Danmark, men vi har særligt mange kunder fra Århus, Silkeborg, Skanderborg og Randers.

Vi hjælper også gerne med privatflytning, international flytning og opbevaring af møbler.

Vi er et flyttefirma til både erhverv og private.

Flyttebanden.dk - privatflytning
Flyttebanden.dk - privatflytning

★★★★★

Se flere anmeldelser på Trustpilot
og Facebook

"God kundeservice"

Rigtig god kundeservice og flinke flyttemænd.
​Kan helt klart anbefales.

Ibrahim Shafik Darwich

"Kæmpe anbefaling"

Virkelig godt flyttefirma. Jeg har for nylig brugt dem, da jeg skulle flytte akut. Virkelig godt og hurtige. Kan klart anbefales! 🙂

Nadia

"Virkelig gode flyttefolk"

Stod og skulle flytte og mit andet flyttefirma havde aflyst aftalen. Flyttebanden kom på dagen. Virkelig god service og hurtigst arbejde. Tak for det!

Lena Michaelsen

Hvad koster en erhversvflytning?

Vi har valgt ikke at køre med faste priser for at kunne tilbyde så fleksible og skræddersyede løsninger som muligt. Derfor vil du ikke på noget tidspunkt være bundet af en pris, der på forhånd er sat af os. Prisen beregnes i stedet ud fra, hvor stort et omfang erhvervsflytningen drejer sig om.

Vi skræddersyer derfor med andre ord en pris ud fra dine behov og efter, hvor meget hjælp du ønsker fra os. Har du brug for, at vi træder til efter arbejdstid, er det også noget, vi gerne gør.

Når vi har aftalt en pris, er denne fast. Du kan derfor forvente, at der ikke dukker nogen ubehagelige overraskelser eller ekstra gebyrer op – det du kan regne med, er i stedet, at vi dukker op på rette sted på rette tidspunkt.

Flyttebanden.dk - privatflytning