✓ Gode anmeldelser | ✓ Gratis flyttebesigtigelse | ✓ Gratis flytterådgivning

Dit og vores ansvar

Flyttevilkår

Hvad dækker vores forsikring?

Vi dækker almindelig fejl og uheld i forhold til at flytte dine genstande.

​Vi dækker:

​Værdien af din genstand ved skadestidspunktet.
Vi pålægger os muligheden for at reparere den beskadigede genstand ved at sætte den i væsentlig samme stand som før skadetidspunktet.

 

Hvad dækker vi ikke?

Nogen ting kan vores forsikring ikke dække.

​Nedenfor er nævnt de vigtigste områder, som vi ikke dækkker i forbindelse med en flytteskade.

Fejl med din pakning: Ex. fejlpakket flyttekasse, hvor bunden ryger ud.
Genstande der bliver skadet under flytning, hvor kunden (eller anden part) selv har hjulpet med at bære, dækkes ikke.
Montering/afmontering af genstande/møbler/skabe og lign. dækkes ikke.
Vi dækker ikke elektronik, såfremt det ikke er pakket forsvarligt ind. Her tænkes på original emballage eller bobbleplast.
​Dit ansvar for pakning af inventar
Såfremt at inventaret ikke er pakket ansvarligt ind, så forholder vi os retten til selv at pakke det ind. Brug derfor venligst god tid på at pakke det ind, således at du ikke oplever nogle økonomiske overraskelser​​

Skadesindberetning

Alle skader skal meldes senest 24 timer efter opgaven er afsluttet. Der skal sendes dokumentation herfor.​​

Brug af underleverandør

Flyttebanden Flyttefirma forbeholder sig retten til frit at anvende underleverandører, samarbejdspartnere og eksterne konsulenter. Flyttebanden Flyttefirma kan ikke gøres ansvarlig for skader forvoldt af underleverandører, samarbejdspartnere og eksterne konsulenter.

Afbestillinger

Hvis en bestilt opgave afbestilles af kunden dagen før selve transportdagen, er Flyttebanden Flyttefirma berettiget til at afkræve kunden et gebyr på 2000 kr. jf. § 7. Hvis opgaven afbestilles tidligere end dagen før den, aftalte transportdag, så vil gebyret være på 1000 kr.​

Priser

Alle vores priser er ex. moms​

★★★★★

Se flere anmeldelser på Trustpilot
og Facebook

"God kundeservice"

Rigtig god kundeservice og flinke flyttemænd.
​Kan helt klart anbefales.

Ibrahim Shafik Darwich

"Kæmpe anbefaling"

Virkelig godt flyttefirma. Jeg har for nylig brugt dem, da jeg skulle flytte akut. Virkelig godt og hurtige. Kan klart anbefales! 🙂

Nadia

"Virkelig gode flyttefolk"

Stod og skulle flytte og mit andet flyttefirma havde aflyst aftalen. Flyttebanden kom på dagen. Virkelig god service og hurtigst arbejde. Tak for det!

Lena Michaelsen

Hvad koster en erhversvflytning?

Vi har valgt ikke at køre med faste priser for at kunne tilbyde så fleksible og skræddersyede løsninger som muligt. Derfor vil du ikke på noget tidspunkt være bundet af en pris, der på forhånd er sat af os. Prisen beregnes i stedet ud fra, hvor stort et omfang erhvervsflytningen drejer sig om.

Vi skræddersyer derfor med andre ord en pris ud fra dine behov og efter, hvor meget hjælp du ønsker fra os. Har du brug for, at vi træder til efter arbejdstid, er det også noget, vi gerne gør.

Når vi har aftalt en pris, er denne fast. Du kan derfor forvente, at der ikke dukker nogen ubehagelige overraskelser eller ekstra gebyrer op – det du kan regne med, er i stedet, at vi dukker op på rette sted på rette tidspunkt.

Flyttebanden.dk - privatflytning