Privatflytning

Vi klarer din flytning for dig

Få et uforpligtende tilbud

Professionelt og prisvenligt flyttefirma

Skal du flytte, og kunne du godt bruge et ekstra sæt hænder til at håndtere de mange flyttekasser og fragten af dem? Vi er et professionelt flyttefirma, som tilbyder privatflytning af både stort og småt, og træder derfor gerne til, uanset om det drejer sig om nogle enkelte kasser eller inventar fra et helt hus.

Flytning kan være en meget uoverskuelig eller uoverkommelig proces. Det er der ingen grund til, da du gerne skal kunne glæde dig til at flytte ind i din nye bolig. Ved at gøre brug af vores service og vores stærke hænder og arme, undgår du en uoverskuelig proces med flyttekasser, der skal fragtes af mange omgange.

Vi bestræber os altid på at give dig så skarp en pris som overhovedet muligt. Hvad prisen bliver for din privatflytning kommer an på, hvor meget du skal have flyttet, og hvor meget du ønsker, vi skal hjælpe dig under flytningen.

Vil du derfor gerne vide en mere specifik pris eller få et tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Du kan dog være helt sikker på, at vi altid udfører opgaven så effektivt som muligt og til en meget konkurrencedygtig pris.

Vi udfører privatflytning i hele Danmark, men vi har særligt mange kunder fra Århus, Silkeborg, Skanderborg og Randers.

​Derudover hjælper vores flytteforretning også gerne med international flytning, opbevaring af møbler og erhvervsflytning.

Flyttebanden.dk - privatflytning
Flyttebanden.dk - privatflytning

★★★★★

Se flere anmeldelser på Trustpilot
og Facebook

"God kundeservice"

Rigtig god kundeservice og flinke flyttemænd.
​Kan helt klart anbefales.

Ibrahim Shafik Darwich

"Kæmpe anbefaling"

Virkelig godt flyttefirma. Jeg har for nylig brugt dem, da jeg skulle flytte akut. Virkelig godt og hurtige. Kan klart anbefales! 🙂

Nadia

"Virkelig gode flyttefolk"

Stod og skulle flytte og mit andet flyttefirma havde aflyst aftalen. Flyttebanden kom på dagen. Virkelig god service og hurtigst arbejde. Tak for det!

Lena Michaelsen

Hvorfor bruge et flyttefirma til privatflytning?

Når du skal flytte fra en større lejlighed eller et hus, er der mange ting, der skal fragtes. De fylder som regel lidt mere, end hvad man som udgangspunkt regner med. For at undgå frustrationer over dette, kan du med fordel bruge et flyttefirma som os.

Men, der følger også en længere række fordele med ved at benytte vores service:

• Du sparer dig selv for tunge løft
• Du sparer en masse tid
• Du kan have fokus på din nye bolig, mens vi flytter for dig
• Dine genstande er forsikret under transporten
• Fragten af flyttekasserne og ejendelene sker hurtigt og effektivt
• Du får glæde af nogle flyttefolk i godt humør

Der er derfor en masse gode fordele ved hyre os til privatflytning. Vi begrænser os ikke og kommer gerne med forslag til, hvordan du bedst muligt pakker dine ting sammen, så det er nemt og hurtigt for os at laste bilen og køre afsted mod din nye bolig.

Flyttebanden.dk - privatflytning