Professionel privatflytning

Skal du flytte? Vi flytter danske boliger i hele landet - både lejeligheder og huse - skriv til os i dag for at få et fast tilbud.
Ring til 72 23 00 00
trust
100+ anmeldelser på Trustpilot

2 flyttemænd og stor flyttebil

Den mest valgte pakke

 • 2 flyttemænd
 • Stor flyttebil
 • Flytteforsikring
 • Brændstof
1100 kr. pr. time

3 flyttemænd og stor flyttebil

Til større flytteopgaver

 • 3 flyttemænd
 • Stor flyttebil
 • Flytteforsikring
 • Brændstof
1450 kr. pr. time

Få en fast pris

Ønsker du fastpris på dit flytteprojekt? Kontakt os over mail eller telefonisk.

 • Gratis flytterådgivning
 • Flyttebesigtigelse
 • Større B2B flytninger

Lavpris flyttefirma til privatflytning

Skal du flytte, og kunne du godt bruge et ekstra sæt hænder til at håndtere de mange flyttekasser og fragten af dem? Vi er et professionelt flyttefirma, som tilbyder privatflytning af både stort og småt, og træder derfor gerne til, uanset om det drejer sig om nogle enkelte kasser eller inventar fra et helt hus.

Flytning kan være en meget uoverskuelig eller uoverkommelig proces. Det er der ingen grund til, da du gerne skal kunne glæde dig til at flytte ind i din nye bolig. Ved at gøre brug af vores service og vores stærke hænder og arme, undgår du en uoverskuelig proces med flyttekasser, der skal fragtes af mange omgange.

Vi bestræber os altid på at give dig så skarp en pris som overhovedet muligt. Hvad prisen bliver for din privatflytning kommer an på, hvor meget du skal have flyttet, og hvor meget du ønsker, vi skal hjælpe dig under flytningen.

Få et gratis flyttetilbud online 📦

Vi løser alle flytteopgaver – små og store.

Hos os er du altid dækket af en flytteforsikring.

Lån dine flyttekasser gennem os, helt gratis.

Vi har tilfredshedsgaranti på alle flytteopgaver.

Hvorfor bruge et flyttefirma til privatflytning?

Når du skal flytte fra en større lejlighed eller et hus, er der mange ting, der skal fragtes. De fylder som regel lidt mere, end hvad man som udgangspunkt regner med. For at undgå frustrationer over dette, kan du med fordel bruge et flyttefirma som os.
 
Men, der følger også en længere række fordele med ved at benytte vores service:
 1. Du sparer dig selv for tunge løft
 2. Du sparer en masse tid
 3. Du kan have fokus på din nye bolig, mens vi flytter for dig
 4. Dine genstande er forsikret under transporten
 5. Fragten af flyttekasserne og ejendelene sker hurtigt og effektivt
 6. Du får glæde af nogle flyttefolk i godt humør
Der er derfor en masse gode fordele ved hyre os til privatflytning. Vi begrænser os ikke og kommer gerne med forslag til, hvordan du bedst muligt pakker dine ting sammen, så det er nemt og hurtigt for os at laste bilen og køre afsted mod din nye bolig.
Vil du gerne vide en mere specifik pris eller få et tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Du kan dog være helt sikker på, at vi altid udfører flytteopgaven så hurtigt som muligt og til en meget konkurrencedygtig pris.
Flyttebanden.dk - privatflytning

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvornår starter afregningen af timer?
  ​Hos os er der gratis udkørsel og hjemkørsel, hvilket betyder at tiden først starter, når flyttefolkene eller handymændene er ude ved adressen.
 • Hvordan fungerer betalingen?
  ​Der kan betales med bankoverførsel, mobilepay og kontant. Mobilepay og kontant kan betales på flyttedagen efter arbejdet er udført. Derimod skal bankoverførsler ske senest dagen før selve flytningen.
 • Hvornår starter afregningen af timer?
  ​Hos os er der gratis udkørsel og hjemkørsel, hvilket betyder at tiden først starter, når flyttefolkene eller handymændene er ude ved adressen.
 • Kan der forekomme forsinkelser på flyttedage?
  ​Der kan sagtens forekomme forsinkelser, og da vi i løbet af dagen foretager flere flytteopgaver, afhænger tidspunktet meget af både trafik og forrige flytteopgave. På kontoret er vi dog meget opmærksomme, og vi opdaterer dig, hvis der skulle forekomme forsinkelser. Vi anbefaler derfor at man afsætter hele dagen til selve flytningen.
 • Hvad skal du have klar, når vi ankommer?
  ​Hvis der ikke er bestilt nedpakning og udpakning, forventes der, at dine ting er pakket ned i kasser, og skrøbelige genstande er sat til side. Flyttefolkene pakker også skrøbelige ting ind i folie, hvis de vurderer, at det er nødvendigt.
 • Er der skjulte omkostninger?
  ​Der er ingen skjulte omkostninger som sådan, dog skal der påmindes om tungløft gebyr på 700 kr. for hver genstand over 60 kg. Gebyret går direkte/ubeskåret til vores flyttemænd, og for at sikre, at de også bliver belønnet for deres ekstra hårde arbejde.
 • Hvordan fungerer timepriserne?
  Timeprisen først starter, når vi er ude ved startadressen til vi er helt færdige på slutadressen. Du betaler derfor ikke for at vi skal ud til din startadresse, og heller ikke for at vi skal hjem igen. Alle timepriser bliver takseret pr. påbegyndt time.