Privatflytning

Vi klarer din privatflytning

Professionelt og prisvenligt flyttefirma

Skal du flytte, og kunne du godt bruge et ekstra sæt hænder til at håndtere de mange flyttekasser og fragten af dem? Vi er et professionelt flyttefirma, som tilbyder privatflytning af både stort og småt, og træder derfor gerne til, uanset om det drejer sig om nogle enkelte kasser eller inventar fra et helt hus.

Flytning kan være en meget uoverskuelig eller uoverkommelig proces. Det er der ingen grund til, da du gerne skal kunne glæde dig til at flytte ind i din nye bolig. Ved at gøre brug af vores service og vores stærke hænder og arme, undgår du en uoverskuelig proces med flyttekasser, der skal fragtes af mange omgange.

Vi bestræber os altid på at give dig så skarp en pris som overhovedet muligt. Hvad prisen bliver for din privatflytning kommer an på, hvor meget du skal have flyttet, og hvor meget du ønsker, vi skal hjælpe dig under flytningen.

Vil du derfor gerne vide en mere specifik pris eller få et tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Du kan dog være helt sikker på, at vi altid udfører opgaven så effektivt som muligt og til en meget konkurrencedygtig pris.

Vi udfører privatflytning i hele Danmark, men vi har særligt mange kunder fra Århus, Silkeborg, Skanderborg og Randers. 

Derudover hjælper vores flytteforretning også gerne med international flytning, opbevaring af møbler og erhvervsflytning.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktoplysninger

​Apisvej 22, 8381 Tilst

​Kontor: Aarhus, København, Odense​

Bestil flytning nu!

72 23 00 00

Vi flytter hele Danmark

Har du en flytteopgave, der skal løses? Med over 30 års erfaring, kan vi garantere, at vi løser din flytteopgave til perfektion

​Forretningsbetingelser

Afregning for mindst 3 timer
Tungløftsgebyr +80kg = 500kr